5cc.nl op Facebook 5cc.nl op Twitter 5cc.nl YouTube

Privacy

Vragen over veiligheid en privacy policy

Privacybeleid

Wij stellen uw interesse in onze producten en diensten zeer op prijs. Het is voor ons belangrijk dat u het prettig vindt om één van onze 5cc.nl webshops te bezoeken. Daarom gaat 5cc.nl vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door ons nageleefd. De door u verstrekte gegevens kunnen worden opgenomen in een klantenbestand van 5cc.nl. Uw gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

- uw e-mailadres als u boodschappen en/of vragen plaatst op deze website
- uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
- uw e-mailadres als u een order plaatst
- alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site registratie)

Deze informatie wordt gebruikt om u later te contacteren voor marketingdoeleinden, indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mail wenst te ontvangen van ons bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen op het hieronder vermelde adres.

Communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zult u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat ons meegedeeld is.

Communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met u opnemen ingeval van calamiteiten m.b.t. bestellingen die u on-line heeft geplaatst.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve contact met ons op te nemen op het hieronder vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hieronder vermelde adres.

Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf via het hieronder vermelde adres, e-mail adres of telefoonnummer:

Adres:
5-CC B.V.
Havenweg 2
5145 NJ Waalwijk

5-CC B.V.
Postbus 378
5140 AJ  Waalwijk

Telefoon: 0416-532417
Telefax:   0416-345640
E-mail:     klantenservice@5cc.nl
website:   www.5cc.nl

Registratienummer KvK 17221975
BTW-nummer / Fiscaal nummer: NL8191.41.215B01
Rabobank rekeningnummer:
IBAN: NL34RABO0130263168
Swift/BIC: RABONL2U

Nog even voor de duidelijkheid:

Onze privacyverklaring

5cc.nl gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw gegevens worden door ons op de volgende manieren beveiligd:

  • Wij bewaren uw NAW gegevens, telefoonnummer en emailadres voor het efficiënt kunnen afwikkelen van bestellingen. Met deze gegevens kunnen wij de juiste NAW-gegevens op de factuur vermelden, kunnen wij op het juiste adres afleveren, kunnen wij u telefonisch benaderen ingeval van calamiteiten en kunnen wij u per email op de hoogte houden van de status van uw bestelling. Deze gegevens worden beslist niet aan derden doorgegeven.
  • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
  • We houden ons strikt aan de gedragscode opgesteld door thuiswinkelorganisatie thuiswinkel.org.
  • Tijdens het uitwisselen van gegevens worden uw gegevens versleuteld via het internet verzonden zodat afluisteraars geen kans krijgen.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres voor informatie inzake de status van uw bestelling, zoals een orderbevestiging, eventuele betalingsherinnering bij vooruitbetaling, een leverdatumbericht en verzendbevestiging.
  • Uw e-mailadres kan tevens worden gebruikt voor onze aanbiedingen cq. nieuwsbrieven van soortgelijke producten. Hiervoor geeft u dan zelf expliciet toestemming op de website. U kunt zich altijd uitschrijven via de nieuwsbrief op een door u gewenst moment.
  • 5cc.nl volgt hierbij volledig de reglementen van de Telecomunnicatiewet.

Als u een bestelling plaatst in een shop van 5cc.nl, worden de volgende gegevens van u gevraagd:

  • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruiken we om de bezorging van uw bestelling af te handelen. Het telefoonnummer wordt enkel gebruikt ingeval van calamiteiten inzake uw bestelling.
  • Uw e-mailadres, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de status van uw bestelling en voor aanbiedingen van soortgelijke produkten. Voor de nieuwsbrief kunt u zich ten alle tijden kostenloos uitschrijven.

Net als alle webwinkels houden we bij welke pagina's worden bezocht en hoe intensief bepaalde site onderdelen van een 5cc.nl shop worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen. Wij gebruiken deze gegevens niet om een profiel van onze bezoekers samen te stellen.

Verwijderen of wijzigen van gegevens
Wanneer u wenst dat 5cc.nl uw gegevens verwijdert uit haar systeem of wijzigt, dan kun u hiertoe een schriftelijk verzoek per brief of e-mail indienen. Het is niet mogelijk om de tenaamstelling op een factuur aan te passen.

Beveiligde internetverbinding bij betalingen
Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en 5cc.nl beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het 'slotje' in de onderste statusbalk van de browser.

Lid van Nederlandse Thuiswinkel Organisatie (Thuiswinkel.org)
5cc.nl is volwaardig lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Leden van QShops.org onderschrijven de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. In deze gedragsregels wordt verwezen naar relevante Europese en Nederlandse wet- en regelgeving en richtlijnen.

Ook verwijzen de gedragsregels naar afspraken met marktpartijen zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond. De gedragsregels verwijzen ten slotte naar bindende algemene voorwaarden en adequate geschillenbeslechting.

Duidelijke Algemene Voorwaarden
Onze Algemene voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

 

Contact

Klantenservice 5cc.nlBij 5cc.nl staat een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel. We proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken.…

Lees meer

Bestellen

BestelprocedureBestellen bij een 5cc.nl shop gaat snel en simpel, via drie duidelijke stappen. Een bestelling wordt pas definitief nadat u deze heeft bevestigd. Tot die bevestiging bent u staat gegeve…

Lees meer

Betalen

BetalenBij alle shops van 5cc.nl betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die T…

Lees meer